Review

Beoordelingen (56)

is een ongedwongen online platform voor spannend contact eventueel buiten je huidige relatie om. De naam zegt het eigenlijk al, een snelle date voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar opwindend contact. Ben jij op zoek naar een spannende date of een leuke flirt, dan is de ideale site voor jou! heeft een uitermate hoog succesratio, waardoor het een gegarandeerd succesvolle site is om intiem contact te vinden.

Aanbevelingen

Profiel kwaliteit
Betrouwbaarheid
Functionaliteiten
Customerservice
Gemiddelde

Opties & app

Notificatie Instellingen
Mobiele App
Matching Systeem
Klantenservice
Onzichtbare Modus

Leden

Ideale leeftijd 18-60
Registraties 120.000
Man / vrouw ratio 60/40

Registraties

Credit systeem
Gratis aanmelden
Korting bij langer abo
Bezoek Website
BeCoquin
BeCoquin

Klant reviews

20-07-2024
Jelle Baars
Beste site voor ‘fysiek’ contact
Ik ben geen onbekende met online daten, ik doe het als oude bok al jaren. Ik heb al heel wat sites versleten, er komen vaak weinig nieuwe leden en de gesprekken zijn ook niet heel uitdagend. Ik hoorde toen via via over de site , hier zou je heel makkelijk een geile date kunnen regelen. Nou dat klopt zeker! Ik ben niet de jongste meer, maar dat maakt de vele dames hier niet uit, die willen het wel graag leren op een oude fiets, haha! Ja, ik ben weer aan het genieten van al dat moois hier op deze fantastische site!
18-07-2024
Michelle Jonker
Ook als biseksuele-vrouw zit je hier goed
Normaal zijn de mannen en vrouwen op zulke sites niet echt aantrekkelijk, dat is bij gelukkig niet het geval. Natuurlijk zitten er wat minder mooie exemplaren tussen, maar over het algemeen zijn het zeer aantrekkelijke mensen. Ik kan mijn ogen als biseksuele-vrouw dubbel de kost geven, hmm. Het chatten en opwindende foto’s uitwisselen gaat super soepel, ik heb dagelijks hitsige gesprekken!