Review

Beoordelingen (80)

is een datingsite voor mannen en vrouwen die wat meer spanning willen in hun leven. Je kan hier voor vanalles terecht: van hete chats met een vreemde tot aan het afspreken met iemand in jouw regio. is de juiste plek om jouw slag te slaan, het is voor jong en oud en is wereldwijd verspreid! Elke dag registreren zich 150 nieuwe mogelijke matches bij , dus er zit gegarandeerd een perfecte match voor jou tussen! De registratie is super makkelijk en 100% gratis, verder biedt deze spannende datingsite nog vele andere voordelen. Zo zie je direct de berichten die je van andere gebruikers ontvangt en kan je op ieder gewenst moment antwoorden met jouw gratis verdiende munten, super eenvoudig en snel!

Aanbevelingen

Profiel kwaliteit
Betrouwbaarheid
Functionaliteiten
Customerservice
Gemiddelde

Opties & app

Mobiele App
Matching Systeem
Klantenservice
Onzichtbare Modus
Notificatie Instellingen

Leden

Ideale leeftijd 18-60
Registraties 120.000
Man / vrouw ratio 60/40

Registraties

Credit systeem
Gratis aanmelden
Korting bij langer abo
Bezoek Website
BeCoquin
BeCoquin
BeCoquin
BeCoquin

Klant reviews

11-04-2024
Soraya Moreiro
Uitkomst voor vrouwen die van vluggertjes houden
Voor vrouwen is het soms wat spannend om online een hookup te regelen, maar via ging dit super eenvoudig en veilig. Ik heb me vanaf de registratie tot na de date veilig en op mijn gemak gevoeld! Ik vind het echt een uitkomst, ik heb het te druk om echt te daten, maar ik heb natuurlijk ook behoeftes en die kan ik mooi via deze site vervullen. Ik heb al meerdere dates gehad met verschillende mannen, ideaal!
09-04-2024
Paul de Beus
Drie-maal scheepsrecht
Na een jaar vrijgezel te zijn had ik echt weer behoefte aan fysiek en intiem contact, dus heb ik me bij diverse dating-sites aangemeld. Bij de eerste twee heb ik weken moeten wachten tot ik een aantal leuke gesprekken had, maar echt afspreken is er nooit van gekomen. Gelukkig heb ik me ook bij aangemeld, hier ging het aanmelden super eenvoudig en het chatten was makkelijker dan ooit. Ik ben nu een paar dagen lid en heb al talloze spannende gesprekken gehad, ik ben super tevreden!