Flirtapp Review

Zin in een Spannende date of flirt? Gratis Aanmelden

Terug naar het overzicht

Wat we nu toch hebben gevonden — dit is echt een pareltje. FlirtApp is een razendsnel groeiende sexchat site met de mooiste babes en lekkerste wijven. Met al hun sletterige verhalen zitten ze dag en nacht klaar om jou aan je trekken te helpen. Is sexchatten al bekend voor je? Dan zal dit een bekend verhaal voor je zijn. Dat zeggen ze natuurlijk allemaal. Toch hopen we dat je even de moeite neemt om verder te lezen. FlirtApp is net een beetje anders. Hoe? Dat vertellen we je hieronder.​

Aanbevelingen

Kwaliteit profielen:
Betrouwbaarheid:
Functionaliteiten:
Klantenservice:
Gemiddelde:

Opties

Mobiele App
Klantenservice
Matching Systeem
Onzichtbare Modus
Notificatie Instellingen

Leden

Ideale Leeftijd 18-45
Registraties 75.000
Man / Vrouw ratio 58/42

Registraties

Geen Credit Systeem
Gratis Aanmelden
Korting bij langer abo

Klant Beoordelingen

Beoordelingen (2) • Goed

  1. Vrouwen die niet alleen maar uit zijn op je geld

    Ik ben 4 maanden op Flirtappp actief geweest. Ik ben een vollere man van 39, niet rijk en zeker niet moeders mooiste. Ik heb een aantal heel leuke contacten opgedaan. De jongste was een heel leuke en aantrekkelijk vrouw van 27 (!) en de oudste een leuke, aantrekkelijke vrouw van 31. In totaal heb ik in die 4 maanden met 5 verschillende vrouwen seks gehad! Twee van de contacten zijn nu vaste vriendinnen (27 en 31) geworden in affaires die allebei lang gaan duren.

  2. Leuke vrouw ontmoet!

    Flirtapp is, als je je als man normaal gedraagt een leuke site. Wel wat weinig vrouwen. Ik heb er een leuke vrouw ontmoet die ik regelmatig zie. Ze is was sinds kort vrijgezel en was op zoek naar regelmatig contact zonder een relatie met elkaar te hebben. Zij is 31 en ik 36. We hebben het heerlijk met elkaar.

Review Flirtapp now

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© All rights reserved DatingSiteTop5.nl | 2014 - 2020