Flirthits Review

Zin in een Spannende date of flirt? Gratis Aanmelden

Terug naar het overzicht

FlirtHits is een ongedwongen datingsite gericht op mannen, vrouwen en stellen, die op zoek zijn naar meer spanning en erotische avonturen in hun leven. Het is een populaire site voor swingers, er komen dagelijks maar liefst 140 nieuwe leden bij. FlirtHits is een prefecte manier om de juiste match te vinden en spannende contacten te leggen. Lid worden is voor iedereen even makkelijk, ongeacht je een man, vrouw of stel bent. Bij ons vind je zeker de perfecte match.

Aanbevelingen

Kwaliteit leden:
Betrouwbaarheid:
Functionaliteiten:
Klantenservice:
Gemiddelde score:

Opties

Discreet Communiceren
Klantenservice Bereikbaarheid
Matching Systeem Score
Onzichtbaar Zoeken
Bericht Notificatie Instellingen

Leden

Leeftijdscategorie 22-40
Aantal Registraties 85.000
Man / Vrouw verhouding 40-60

Registraties

Credit Bericht Systeem
Gratis Aanmelden
Korting bij langer lidmaatschap

Klant Beoordelingen

Beoordelingen (3) • Goed

  1. Ook als biseksuele-vrouw zit je hier goed

    Normaal zijn de mannen en vrouwen op zulke sites niet echt aantrekkelijk, dat is bij Flirthits.com gelukkig niet het geval. Natuurlijk zitten er wat minder mooie exemplaren tussen, maar over het algemeen zijn het zeer aantrekkelijke mensen. Ik kan mijn ogen als biseksuele-vrouw dubbel de kost geven, hmm. Het chatten en opwindende foto’s uitwisselen gaat super soepel, ik heb dagelijks hitsige gesprekken!

  2. Beste site voor ‘fysiek’ contact

    Ik ben geen onbekende met online daten, ik doe het als oude bok al jaren. Ik heb al heel wat sites versleten, er komen vaak weinig nieuwe leden en de gesprekken zijn ook niet heel uitdagend. Ik hoorde toen via via over de site Flirthits.com, hier zou je heel makkelijk een geile seks-date kunnen regelen. Nou dat klopt zeker! Ik ben niet de jongste meer, maar dat maakt de vele dames hier niet uit, die willen het wel graag leren op een oude fiets, haha! Ja, ik ben weer aan het genieten van al dat moois hier op deze fantastische site!

  3. Driemaal scheepsrecht

    Na een jaar vrijgezel te zijn had ik echt weer behoefte aan fysiek en intiem contact, dus heb ik me bij diverse dating-sites aangemeld. Bij de eerste twee heb ik weken moeten wachten tot ik een aantal leuke gesprekken had, maar echt afspreken is er nooit van gekomen. Gelukkig heb ik me ook bij Flirthits.com aangemeld, hier ging het aanmelden super eenvoudig en het chatten was makkelijker dan ooit. Ik ben nu een paar dagen lid en heb al talloze spannende gesprekken gehad, ik ben super tevreden!

Review Flirthits now

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© All rights reserved DatingSiteTop5.nl | 2014 - 2021