Sexbuddies Review

Zin in een Spannende date of flirt? Gratis Aanmelden

Terug naar het overzicht

De naam zegt het al! Sexbuddies is volgens experts en de gebruikers de beste sex dating site van dit moment. Bij Sexbuddies moedigen ondeugende leden elkaar aan om open te zijn in hun seksuele behoeften, fetisjen en ondeugende verlangens. Kan je echt niet meer wachten en wil je graag vandaag nog iemand ontmoeten, meld je dan vandaag aan.

Aanbevelingen

Opties

Leden

Registraties

Klant Beoordelingen

Beoordelingen (2) • Goed

  1. Vrouwen die niet alleen maar uit zijn op je geld

    Ik ben 4 maanden op Sexbuddies actief geweest. Ik ben een vollere man van 39, niet rijk en zeker niet moeders mooiste. Ik heb een aantal heel leuke contacten opgedaan. De jongste was een heel leuke en aantrekkelijk vrouw van 27 (!) en de oudste een leuke, aantrekkelijke vrouw van 31. In totaal heb ik in die 4 maanden met 5 verschillende vrouwen seks gehad! Twee van de contacten zijn nu vaste vriendinnen (27 en 31) geworden in affaires die allebei lang gaan duren.

  2. Leuke vrouw ontmoet!

    Sexbuddies is, als je je als man normaal gedraagt een leuke site. Wel wat weinig vrouwen. Ik heb er een leuke vrouw ontmoet die ik regelmatig zie. Ze is was sinds kort vrijgezel en was op zoek naar regelmatig contact zonder een relatie met elkaar te hebben. Zij is 31 en ik 36. We hebben het heerlijk met elkaar.

Review Sexbuddies now

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© All rights reserved DatingSiteTop5.nl | 2014 - 2020