Snapdate Review

Beste voor hete sex chats of snelle dates!

Terug naar het overzicht

Snapdate.nl is een datingsite voor mannen en vrouwen die wat meer spanning willen in hun leven. Je kan hier voor vanalles terecht: van hete sexchats met een vreemde tot aan het afspreken met iemand in jouw regio. Snapdate is de juiste plek om jouw slag te slaan, het is voor jong en oud en is wereldwijd verspreid! Elke dag registreren zich 150 nieuwe mogelijke matches bij Snapdate, dus er zit gegarandeerd een perfecte match voor jou tussen! De registratie is super makkelijk en 100% gratis, verder biedt deze spannende datingsite nog vele andere voordelen. Zo zie je direct de berichten die je van andere gebruikers ontvangt en kan je op ieder gewenst moment antwoorden met jouw gratis verdiende munten, super eenvoudig en snel!

Aanbevelingen

Kwaliteit leden:
Betrouwbaarheid:
Functionaliteiten:
Klantenservice:
Gemiddelde score:

Opties

Discreet Communiceren
Klantenservice Bereikbaarheid
Matching Systeem Score
Onzichtbaar Zoeken
Bericht Notificatie Instellingen

Leden

Leeftijdscategorie 22-65
Aantal Registraties 85.000
Man / Vrouw verhouding 40-60

Registraties

Aantal Registraties 85.000
Gratis Aanmelden
Korting bij langer lidmaatschap

Klant Beoordelingen

Beoordelingen (4) • Goed

 1. Beste site voor ‘fysiek’ contact

  Ik ben geen onbekende met online daten, ik doe het als oude bok al jaren. Ik heb al heel wat sites versleten, er komen vaak weinig nieuwe leden en de gesprekken zijn ook niet heel uitdagend. Ik hoorde toen via via over de site Snapdate.nl, hier zou je heel makkelijk een geile seks-date kunnen regelen. Nou dat klopt zeker! Ik ben niet de jongste meer, maar dat maakt de vele dames hier niet uit, die willen het wel graag leren op een oude fiets, haha! Ja, ik ben weer aan het genieten van al dat moois hier op deze fantastische site!

 2. Ook als biseksuele-vrouw zit je hier goed

  Normaal zijn de mannen en vrouwen op zulke sites niet echt aantrekkelijk, dat is bij Snapdate gelukkig niet het geval. Natuurlijk zitten er wat minder mooie exemplaren tussen, maar over het algemeen zijn het zeer aantrekkelijke mensen. Ik kan mijn ogen als biseksuele-vrouw dubbel de kost geven, hmm. Het chatten en opwindende foto’s uitwisselen gaat super soepel, ik heb dagelijks hitsige gesprekken!

 3. Driemaal scheepsrecht

  Na een jaar vrijgezel te zijn had ik echt weer behoefte aan fysiek en intiem contact, dus heb ik me bij diverse dating-sites aangemeld. Bij de eerste twee heb ik weken moeten wachten tot ik een aantal leuke gesprekken had, maar echt afspreken is er nooit van gekomen. Gelukkig heb ik me ook bij Snapdate.nl aangemeld, hier ging het aanmelden super eenvoudig en het chatten was makkelijker dan ooit. Ik ben nu een paar dagen lid en heb al talloze spannende gesprekken gehad, ik ben super tevreden!

 4. Gemakkelijke site!

  Fantastische site, werkt goed en is makkelijk te gebruiken. Heb al een paar spannende afspraakjes met vrouwen gehad, dik tevreden!

Review Snapdate now

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© All rights reserved DatingSiteTop5.nl | 2014 - 2021